Activiteitencoördinator
Sander Metz

6 november 2014

Mijn naam is Sander Metz. Ik  ben 33 jaar, aangespoeld op  Ameland, gezwommen naar de  vaste wal om te studeren en sinds afgelopen zomer 2014 woon ik samen met mijn gezin in het prachtige idyllisch dorpje Itens. Ik ben zanger en gitarist van “Van Geeft ‘M’’ , korenbegeleider, muziekbegeleider, pianist en percussionist. Daarnaast word ik regelmatig gevraagd door Keunstwurk en Tryater om verschillende klussen te doen m.b.t. muziek en theater. Naast deze geweldige activiteiten ben ik alweer 7 jaar in dienst van Mienskipssintrum Leppehiem waar ik samen met Jildert Vellinga de activiteiten coördineer. Ik doe dat iedere dag weer met veel plezier en vind het geweldig om iets te betekenen op het gebied van welzijn bij de doelgroep senioren.

De komende tijd zal ik voor www.datwiedoesa.nl een blog bijhouden over mijn werkzaamheden bij Leppehiem.

Diel dizze side

Skriuw jo yn om as earste op de hichte te wêzen